Junior Trafikkoordinator till fordonsindustrin

Junior Trafikkoordinator till fordonsindustrin

Är du i början av din karriär inom logistik? Tycker du om att vara spindeln i nätet? Vill du arbeta med logistik i en internationell miljö inom fordonsindustrin, där ständig utveckling blir din vardag? Nu söker vi på Lernia i Göteborg trafikkoordinatorer till fordonsindustrin!

Om tjänsten

I rollen som Trafikkoordinator kommer du att vara länken mellan transportföretag, terminalerna samt godsmottagarna för att säkerställa att godsen kommer till rätt plats och i rätt tid. Du är en central kontaktfunktion gentemot godsterminalerna och godsmottagarna.

Andra huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Boka lastutrymme av transportföretag för att säkerställa import/export leveranser mot slutkund.
  • Att vara den operativa kontakten kring transportfrågor.
  • Hantera operationella problemställningar kring transporterna och att hantera orders från godsmottagarna.
  • Identifiera och hantera avvikelser, likväl som att informera godsmottagarna om dessa.
  • Delta i och/eller driva olika problemlösningsaktiviteter.
Din bakgrund
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inriktat mot transporter, logistik eller annat relevant område. Du kan också ha tidigare erfarenhet av arbete med transport- eller logistikprocesser. Du är van vid att arbeta administrativt och har goda datorkunskaper med erfarenhet av arbete i MS Office och SAP. Det är även meriterande är om du har arbetat inom Automotive tidigare. Slutligen talar och skriver du obehindrat i svenska såväl som engelska.

Personliga egenskaper

Som person har du ett organiserat, strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du har en god analytisk- och problemlösande förmåga och kan ta egna initiativ inom ramen för ditt arbete. Då du kommer att ha många kontaktytor ser att du har en god kommunikativ förmåga och vi tror även att du en serviceinriktad och målorienterad person som trivs med att arbeta i team.

möjlighet att utvecklas i din roll.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

"As one of Sweden's largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!"

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.