Junior Affärskoordinator med administrativa uppgifter till Stena Recycling

Junior Affärskoordinator med administrativa uppgifter till Stena Recycling

Är du en person som brinner för kundservice och att ge högsta möjliga service till kunder? Blir du inspirerad av att vara en del av ett engagerat team som som ser service och logistik som en viktig dela av affärskedjan? Då är detta tjänsten för dig! Just nu söker Stena Recycling en affärskoordinator som brinner för service och administration till deras avdelning Papper/Plast. Verksamheten är ett av Sveriges främsta återvinningsföretag och tjänsten kommer att vara placerad i deras huvudkontor i centrala Göteborg. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som affärskoordinator kommer du vara en del av affärsområdet papper/plast,

I rollen som affärskoordinator kommer du medverka till att optimera vår affär genom hela affärskedjan där logistik är en viktig del. Genom möjligheten att skapa nätverk och samarbete både externt och internt, så kommer du att få mer förståelse och kunskap om vår affär. Du kommer fungera som länken mellan supporten och affärschefen.

Ansvarsområden:
 • Hantera inkommande samtal från kunder
 • Säkerställa och koordinera marknadsinformation
 • Fakturering
 • Ta in och sammanställa prognoser
 • Koordinera in- och utflöden
 • Hantera reklamationer och leverera statistik
 • Affärsadministration
Om dig

För att trivas i rollen som Affärskoordinator har du en gymnasieutbildning och en arbetslivserfarenhet inom service eller likvärdig tjänst. Du trivs i en roll med många kontaktytor där du bidrar med en god stämning, teamkänsla och en öppen attityd. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du har ett intresse för affärer och en nyfikenhet att vilja lära dig mer.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt en god datorvana då du kommer att arbeta i verksamhetens interna system samt Excel.

Om anställningen
 • Placeringsort: Göteborg
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid
 • Tillträde: Efter överenskommelse
 • Anställningsform: Visstidsanställning 1 år med goda möjligheter till anställning hos kund.
Ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Olivia Bengtsson
olivia.bengtsson@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: info@lernia.se

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.