Innesäljare till vår kund inom poolindustrin

Innesäljare till vår kund inom poolindustrin

Just nu söker vår kund inom poolindustrin en driven och engagerad innesäljare. Vår kund är ett ledande företag inom den globala poolindustrin och erbjuder sina kunder produkter inom både privatpool samt kommersiella pooler. Företaget finns i 45 olika länder och i Göteborg har de sitt kontor i Kållered där de nu är på jakt efter en innesäljare.

Har du erfarenhet av en roll som säljare eller kundsupport och vill arbeta i en ständigt utvecklande miljö på ett internationellt bolag? Då är detta tjänsten för dig, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare arbetar du med försäljning och löpande ordermottagning från befintliga kunder. I början av din anställning kommer du introduceras i hur företaget ser ut, affärssystemet samt arbetsuppgifterna. Rollen innefattar mycket kundkontakt via telefon, mail och besök av kunder där du bland annat kommer ta emot frågor rörande företagets produkter och beställning av material samt hantera offertförfrågningar. Du kan även komma att få assistera säljarna i deras säljuppdrag.

Din bakgrund
  • Avslutad gymnasial utbildning, vidareutbildning inom försäljning är meriterande
  • Erfarenhet av innesälj och kundservice, gärna inom en teknisk bransch
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Meriterande med hög datorvana
Personliga egenskaper
Du har förmågan och intresset för att samarbeta med andra människor och har lätt för att se till gruppens bästa. Vidare tror vi att du har kunden i fokus, är tillmötesgående i ditt bemötande och anstränger dig för att leverera de bästa lösningarna. Du trivs med ett högt tempo och har förmågan att hålla fokus under hög arbetsbelastning. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående

Ansvarig rekryterare
Olivia Bengtsson


Olivia.bengtsson@lernia.se

Referensnummer
98120

Information Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan redan idag! En av våra grundläggande värderingar är "lika och unika", vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 apr (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.