HR Contact Support till global organisation

Lernia · HR & Personal · 17 juli

Om jobbet

Om företaget

Är du intresserad av att arbeta med HR-frågor i en global miljö? Då kan detta vara uppdraget för dig! Vår kund är verksam inom fordonsindustrin och söker nu en HR Contact Support till deras organisation. Känns det rätt för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Contact Support arbetar du som stöd gentemot medarbetare, chefer och HR Business Partners i organisationen. Du arbetar framförallt med frågor gällande rekrytering där du har kontakt med och stöttar rekryterande chef, arbetar med tester, administrerar processen och övriga frågor som dyker upp.

Din bakgrund

Du har en eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap eller liknande och ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i en internationell miljö. Vidare har du självständigt arbetat med hela rekryteringsprocessen sedan tidigare och har god administrativ kunskap. Det är ett krav att du talar och skriver svenska samt engelska flytande. Slutligen har du god systemvana och erfarenhet av hela Officepaketet.

Personliga egenskaper

Du är en kommunikativ och relationsskapande person som har lätt för att samarbeta och skapa nätverk. För att passa i rollen krävs det även att du kan bedriva ditt arbete självständigt och att du är serviceinriktad. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att se såväl detaljer som helheten. Slutligen arbetar du proaktivt och hittar snabbt lösningar till problem som kan uppstå.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

"As one of Sweden's largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!"
Jobbfakta
Kontakt

Ring Elin Löfström, 0722 54 15 23

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 juli

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.