HR Contact Support till fordonsindustrin!

HR Contact Support till fordonsindustrin!

Just nu letar vi efter en HR stjärna till vår kund inom fordonsindustrin! Är du serviceminded? Får du energi av att vara en del av ett fantastiskt team som har fokus på hög kundnöjdhet? Vill du vara en del av ett team som är stolta över sina arbetsuppgifter samt hjälper varandra att nå framgång? Då är denna tjänst något för dig!

Om tjänsten

Som en del av vår kunds HR team kommer du att ge företagets anställda service inom HR-området. Du ska tillhandahålla HR-expertis med kvalitet, stark serviceinriktning och hög effektivitet.

Du kommer att vara en del av ett HR Contact Support Team där ditt uppdrag är att fungera som kontaktperson för anställda, HR BP och chefer i HR-relaterade ämnen. Din huvuduppgift inom denna roll är att svara på förfrågningar från anställda, HR BP och chefer främst via telefon eller e-post.

Dessutom kommer du att:
  • Stödja och samarbeta med andra aktörer inom HR området för att säkerställa ett effektivt HR-stöd till verksamheten
  • Ge det slutanvändarstöd som överenskommits
  • Agera som åtgärdsägare av tilldelade fall
  • Handla enligt dokumenterade instruktioner vad gäller att prioritera uppdrag
  • Hantera fall från andra supportfunktioner vid behov
  • Arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete för HR-administrativa processer och tillämpa dem på avdelningen
  • Arbeta i nära samarbete och öppenhet med kundens dotterbolag kring kompensation, förmåner och personalstyrning.
Om dig

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom personalområdet eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom HR-området och/eller från ett kontaktcenter. Du har erfarenhet av att läsa och förstå avtal, regler samt riktlinjer inom HR området så som Arbetsrättslagen. Ett krav är att du har goda datorkunskaper i Office-paketet, har du tidigare arbetat i SAP är det starkt meriterande. Slutligen är det ett krav att du talar samt skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att tillhandahålla professionell kundservice och en stark vilja att ge slutanvändaren det stöd som överenskommits. Vi ser att du drivs av utmaningar samt att du får vara med att kontinuerligt utveckla processer och servicelösningar. För att lyckas i denna position är du serviceinriktad, energisk och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Slutligen är du analytisk person som gärna kommer med förbättringsförslag.

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid. Vikariat till 31/12 med chans till förlängning.
  • Tillträde: 3 Maj 2021, men ett tidigare startdatum är möjligt.
Forma framtiden med oss!Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att vara en del av ett team av högkvalificerade kollegor där du får möjlighet att utvecklas både på en professionell och på en personlig nivå. När du arbetar i hjärtat av vår kunds HR-verksamhet kommer du att ha stor inverkan på hur andra delar i organisationen uppfattar och använder HR-tjänster. Positionen kommer att utmana dig med ett antal utvecklingsmöjligheter och HR-områden att specialisera sig på. Vi hoppas att hitta dig som vill ha en ambition att stanna och växa inom vår kunds bolag.