Extrajobb som rekryterare - Göteborg

Extrajobb som rekryterare - Göteborg

Det perfekta extrajobbet för dig som vill få erfarenhet av rekrytering!

Om Lernia

Lernia Bemanning är ett statligt ägt bemanningsföretag som primärt riktar sig mot industri- och logistikbranscherna, men också mot kunder i andra segment. Vi är Sveriges största bemanningsföretag vad gäller yrkesarbetare. Som statligt ägt bolag håller vi hög standard vad gäller värderingar, samtidigt som vi har stort fokus på att göra vinst och skapa mervärde för våra kunder. Vår företagskultur präglas av samarbete och engagemang.

Om arbetsuppgifterna

Lernia har som mål att ligga i digital framkant. Detta gäller även vår rekryteringsprocess. Vi ser på rekrytering som kvalitetssäkring för våra kunder. De konsulter vi anställer ska hålla högsta tänkbara nivå, inte bara vad gäller ren yrkeskunskap utan också vad gäller värderingar och personliga egenskaper. Som rekryterare på Lernia jobbar vi kompetensbaserat, standardiserat och givetvis digitalt. Precis som i denna annons jobbar vi med videofrågor och distansbaserade intervjuer.

Som timanställd rekryterare får du en gedigen utbildning och ges sedan möjligheten att skaffa värdefull, praktisk erfarenhet av rekrytering. Du kommer ha en organisatorisk anknytning till ett specifikt Lernia-kontor, där du främst kommer arbeta med att rekrytera till en utav våra kunder inom fordonsindustrin.

Om dig

När vi säger att du har frihet under ansvar menar vi det. Du förväntas ta stort eget ansvar samtidigt som vi lämnar utrymme för att du själv organiserar ditt arbete.
 • Du behöver plugga minst 50% för att vara aktuell för tjänsten.
 • Friheten i jobbet ställer krav på att du är driven, självgående och vågar be om hjälp när det behövs.
 • Du kommer att ha många sociala kontakter, både inom Lernia, med kunder och med kandidater du intervjuar.
 • Vi jobbar strukturerat med intervjuer och bedömningar, och du kommer få ordentlig intern utbildning. I botten behöver givetvis ändå ett starkt intresse för människor och för rekrytering finnas.
 • Hög digital mognad är en förutsättning. Hela processen är digital och i hög utsträckning videobaserad.
 • Du ska vara snabb, effektiv och gilla att jobba.
Om vår process

Så som denna process är utformad kommer du sedan arbeta med kandidater.
 • Nedan finns obligatoriska videofrågor som måste besvaras för att kunna söka jobbet. Klippen gör att vi får en bra bild av vem du är och behöver inte hålla någon avancerad teknisk nivå.
 • Vi vill även att du bifogar registreringsintyg från skolan när du söker. Det går utmärkt med skärmdump från t.ex. antagning.se eller Ladok.
 • Givetvis återkopplar vi när du sökt - antingen via mail eller telefon.
 • Om du sökt på samma annons tidigare, men för en annan ort, så behöver du inte söka igen. Vi är samma personer som behandlar ansökan och har därför redan koll på dig.
 • Vi är snabba på Lernia. Tveka därför inte med att söka, för processen kan gå fort om vi får in rätt personer!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 20 sept 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på Lernia.se