Extrajobb som montör!

Extrajobb som montör!

Vi på Lernia behöver utöka vår personalstyrka med nya montörer! Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier. Som anställd hos oss är det lätt att trivas och utvecklas, och vi söker framför allt dig som vill fylla på erfarenhetsbanken inom montering och tillverkning. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som timanställd hos vår kund i Västra Frölunda. Du kommer att arbeta som ambulerande konsult vilket innebär att du även kan bli skickad till andra ställen där behov finns. Arbetet sker i ett högt tempo, och det är därför av stor vikt att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Du behöver ha produktionserfarenhet, vara noggrann och ha ett sinne för kvalitet.

Kvalifikationer
  • Produktionserfarenhet
  • B-körkort samt tillgång till bil, truckkort är meriterande
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier
  • Har fyllt 18 år
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Godkända gymnasiebetyg
  • Tillgänglighet minst 2 ggr i veckan
Du behöver kunna visa upp studieintyg eller annat intyg på annan sysselsättning.

Din bakgrund

Vi söker dig som är flexibel och som snabbt anpassar sig, och som inte har några problem med att rycka in på kort varsel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hoppas att du som söker är en engagerad, ansvarstagande och positiv person som är mån om att göra ett noggrant arbete som du känner dig stolt över.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Övrigt

Obs! Helgskift förekommer inte.


Tillträdesdag/Ort

Enligt överenskommelse, Göteborg med omnejd

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på ww.lernia.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.