Extrajobb inom industrin

Extrajobb inom industrin

Har du ett brinnande intresse för svets och montering och söker ett extrajobb? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi på Lernia efter svetsoperatörer till vår kund som är en underleverantör för Volvo, och ett globalt tillverkningsföretag som är belägna i Göteborg, Arendal. De levererar avancerad teknik, kvalitetsprodukter, kraftfulla varumärken och enastående teknik och tillverkningskapacitet.

Om Lernia

Lernia är ett statligt ägt företag som präglas av våra värderingar (alla är lika och unika, vi är affärsmässiga och pålitliga). Vi på Lernia är måna om våra konsulter där du får ta del av en trygg arbetsplats och våra olika förmåner till exempel friskvårdsbidrag m.m. Lernia arbetar bland annat med personaluthyrning och som konsult kommer du att utföra arbete ute hos våra kunder. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att bestå av montering av avgassystem, robotsvetsning och övervakning av maskiner. Det kan förekomma tunga lyft. En god fysisk förmåga är därför nödvändigt. För att kunna hantera arbetsuppgifterna krvs det att du har en viss erfarenhet inom industrin, eller har monterat/svetsat sedan tidigare.

Krav:
  • En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Flexibel vad gäller arbetsuppgifter och arbetstider
  • God fysik då tunga lyft förekommer
Meriterande:
  • Truckkort
  • Arbetat inom tillverkningsindustrin/fordonsindustrin sedan tidigare
  • Erfarenhet av montering och/eller svets
Om dig

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Vidare har du en positiv inställning, är inte rädd för att ta i där det behovs och med en hög arbetsmoral. Som person är du lyhörd, engagerad och ansvarsfull. Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt nogrannhet ligger dig varmt om hjärtat. Du har positivt sätt i bemötandet av medarbetare och kunder. Flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen
  • Timanställning, du kommer att bli inringd vid behov.
  • Deltid/vid behov
  • Dagtid eller kvällstid, viktigt att vara öppen för båda förslag
  • Göteborg, Arendal
Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se! Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterade Amanda Kyldahl; amanda.kyldahl@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Tack vare vår breda rekryteringsbas och våra marknadsanpassade utbildningar kan vi snabbt och träffsäkert förse svenskt näringsliv med rätt kompetens. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden!


Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.