Erfaren business controller till växande bolag!

Erfaren business controller till växande bolag!

Vill du vara en del att ett framgångsrikt team och arbeta på ett stort globalt företag? Just nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet från en roll som Business Controller och är redo för din nästa utmaning. Vår kund är en global koncern som ständigt växer. Som Business Controller fungerar du som en stöttande funktion för verksamheten där du arbetar i ett högt tempo med varierande uppgifter. Uppdraget är placerat centralt i Göteborg och är tidsbegränsat över en period om 6 månader. Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Dina huvuduppgifter består av:
  • Uppföljning och avstämning
  • Agera bollplank åt regionchef i ekonomifrågor
  • Ekonomisk kontroll, delvis genom att säkra att korrekta resultat rapporteras
  • Vara med vid beslutsfattande och bidra med relevanta finansiella analyser
  • Affärsplanering och prognoser
  • Analyser av resultat och trender
  • Budgetera, prognostisera, planera, och följa upp aktiviteter.
  • Framställning av resultat och presentation av analyser för ansvarig ledningsgrupp
  • Förbättringsarbete och utveckling av processer
Din bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten som Business Controller har du en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har något års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter samt är trygg med att arbeta självständigt. Du arbetar känner till systemet SAP och behärskar Excel. För att lyckas i rollen behärskar du engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

I din arbetsroll är du strukturerad, noggrann och lyhörd. Du är affärsmässig och drivs av att skapa nätverk. Du har en analytisk förmåga och arbetar för att förbättra processer och har lätt för att ta till dig av nya arbetsuppgifter. Vidare är du duktig på att arbeta med olika processer parallellt och har förmåga att prioritera. Som person är du kommunikativ, driven, orädd och flexibel.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående.

Kontaktperson

Olivia Bengtsson

Olivia.Bengtsson@lernia.se

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt! Ansökan tas ej emot via mejl!

"As one of Sweden's largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would thus appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!"

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.