Ekonomiassistent till kommande uppdrag!

Ekonomiassistent till kommande uppdrag!

Är du nyfiken på din nästa utmaning inom ekonomiområdet? Vi vill komma i kontakt med dig som vill visa dig tillgänglig för våra kommande uppdrag inom ekonomi hos någon av våra spännande kunder i Göteborg. Eftersom våra kunder är verksamma inom en mängd olika branscher och uppdragen varierar söker vi ekonomer med varierad erfarenhet. Vi ger dig en möjlighet att hitta ditt nästa drömjobb inom området samt att utvecklas inom området! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Om dina framtida arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos någon av våra kunder kan arbetsuppgifterna variera. Några av de vanligt förekommande arbetsuppgifterna är:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Månads- och årsbokslut
  • Fakturahantering
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter
Om dig

Vi vill komma i kontakt md dig som är på jakt efter din nästa utmaning inom ekonomi. Eftersom uppdragen hos våra kunder varierar söker vi både dig som har flera års erfarenhet inom området samt dig som är nyexaminerad från en relevant utbildning och vill skaffa dig erfarenhet. Som person söker vi dig med ett strukturerad arbetssätt med förmåga att hantera ett periodvist högt arbetstempo. Vi tror att du brinner för hantering av siffror samt har ett sinne för problemlösning. Våra kunder är verksamma på både den nationella och internationella marknaden vilket innebär att du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.