Ekonomiassistent till advokatbyrå

Ekonomiassistent till advokatbyrå

För kunds räkning söker vi nu en en ekonomiassistent till vår kund i centrala Göteborg. Vår kund är en advokatbyrå som erbjuder juridiska tjänster och rådgivning både till företagare och privatpersoner. Du kommer att arbeta självständigt i ett litet kompetent team med varierande uppgifter där det finns goda möjligheter att utvecklas i rollen. Du kommer att sitta i receptionen och vara ansiktet utåt för företaget samtidigt som du hanterar ekonomifrågor. Brinner du för ekonomi och vill få möjligheten att utöka dina kunskaper inom området? Då är detta tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos vår kund har du en bred, varierad roll innehållande bland annat löpande bokföring, faktuering och receptionsuppgifter.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Hantering av löner
  • Momsredovisning
  • Hantering av kundfordringar
  • Receptionsuppgifter som exempelvis hantering av inkommande samtal.
Din bakgrund

Du besitter minst en gymnasieutbildning och har något eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behöver ha goda kunskaper av bokföring. Vidare har du erfarenhet av att och förmåga att hantera datasystem och det är meriterande om du arbetat i systemet Hogia. Slutligen behärskar du svenska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du serviceminded och har ett brinnande intresse för ekonomi. Vidare gillar du att arbeta självständigt och har ett strukturerat och noggrannt arbetssätt. De varierande uppgifterna gör att du behöver ha god förmåga att ständigt anpassar dig och sätta dig in i nya situationer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Kontaktpersoner

Olivia Bengtsson

olivia.bengtsson@lernia.se

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.