Ekonomiassistent på deltid till Störningsjouren

Ekonomiassistent på deltid till Störningsjouren

För kunds räkning söker vi nu en en ekonomiassistent på deltid på 50% till Störningjouren. Störningsjouren är ett snabbt växande företag som har som har som uppdrag att tillsammans med deras kunder skapa en tryggare boendemiljö . Du kommer att arbeta i ett litet kompetent team med varierande uppgifter där det finns goda möjligheter att utvecklas inom rollen! Uppdraget beräknas starta i slutet av augusti. Brinner du för ekonomi och vill få möjligheten att utöka dina kunskaper inom området? Då är detta tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos vår kund har du en bred, varierad roll innehållande bland annat kontering, statistik och faktureringsfrågor.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Kontering
  • Rapportering
  • Fakturahantering
  • Statistik över utryckningar
  • Bokföringsorder
Din bakgrund

Du har en pågående eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt något års erfarenhet av liknande arbete. Du har god systemvana och då verksamheten arbetar i systemen Hogia samt Excel är det meriterande om du har erfarenhet av dessa system. Vidare är det önskvärt om du har erfarenhet av enklare bokföring. Slutligen behärskar du svenska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken och intresserad av att lära dig mer om ekonomi. Vidare är du strukturerad och nogrann i ditt arbetssätt och levererar alla arbetsuppgifter med hög kvalitet. Du kan jobba självständigt när det behövs men du tycker även om att arbeta i team. De varierande uppgifterna gör att du behöver ha god förmåga att ständigt anpassar dig och sätta dig in i nya situationer. Slutligen engagerar du dig i att effektivisera arbetssätt och är öppen för att testa nya metoder.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Deltid/Göteborg

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Kontaktpersoner

Olivia Bengtsson

olivia.bengtsson@lernia.se

Sally Alverstrand

sally.alverstrand@lernia.se

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.