Ekonomiassistent med administrativa uppgifter

Ekonomiassistent med administrativa uppgifter

Vi söker nu en driven ekonomiassistent som älskar att arbeta administrativt. Vår kund är ett internationellt företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och god möjlighet till en anställning på företaget. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du främst att arbeta med administrativa uppgifter och stötta ekonomiavdelningen. Dina främsta arbetsuppgifter är:
  • Sortera och arkivera leverantörsfakturor i pappersformat
  • Orderläggning
  • Kontrollera att debiterat belopp är korrekt
  • Hantera statements i samarbete med ekonomiavdelningen
  • Övriga administrativa uppgifter
Din bakgrund
För att lyckas i rollen som ekonomiassistent har du ett stort intresse för administration och siffror. Vidare är det meriterande om du är nyexaminerad ekonom. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det ett plus. Slutligen ser vi att du är van vid internationella kontakter och talar samt skriver obehindrat på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, social och är duktig med siffror. Viktigt är också att vara strukturerad och kunna planera sitt arbete då du kommer att arbeta mot deadlines i form av kredittider hos leverantör. Som person är du en lagspelare som har lätt för att anpassa sig till olika situationer. Du är positiv och bidrar med energi till gruppen samtidigt som du har ett lugnt och metodiskt arbetssätt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Ansvarig rekryterare
Olivia Bengtsson
0722547166

Referensnummer
93305

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.