Driven rekryterare till spännande projekt!

Driven rekryterare till spännande projekt!

Är du en person som brinner för att hitta rätt person till rätt plats? Har du tidigare erfarenhet från att arbeta med rekrytering och vill ta dig an ett spännande projekt med start i januari? Nu söker vi, för kunds räkning, en engagerad rekryterare till ett projekt fram till april.

Om tjänsten

Som rekryterare hos vår kund kommer du att arbeta självständigt med samtliga faser i rekryteringsprocessen. Du kommer att stötta chefer i arbetet med rekrytering av sommarjobbare inom produktion samt ingenjörskompetenser. Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Planera behov och skapa struktur inför rekryteringen tillsammans med cheferna
  • Annonsskrivning
  • Urvalsbearbetning
  • Intervjuer
  • Kontraktsskrivning
  • Referenstagning
Om dig

För att trivas i rollen som rekryterare har du något års erfarenhet inom rekrytering och det är meriterande om du arbetat mot ingenjörskompetenser. Vidare har du en eftergymnasial utbildning inom personal/HR eller likvärdigt.

Med en hög integritet och effektivitet har du arbetat fram smarta sätt att bedöma sökanden. Du engagerar dig för att få rätt person på rätt plats för organisationens bästa och har en stor passion för ditt arbete. Vidare är du kommunikativ, affärsmässig och målinriktad i ditt arbete. Eftersom arbetet ofta sker i ett högt tempo är det viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och leverera trots korta deadlines. Slutligen uppskattar du att ständigt arbeta med att utveckla processer och arbetssätt efter dagens förutsättningar.

Slutligen besitter du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt en god datorvana.

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg, Mölnlycke

Tjänstgöringsgrad: 3 dagar i veckan januari-februari, därefter heltid

Tillträde: Januari 2020

Anställningsform: Visstidsanställning fram till april med chanser till förlängning efter behov.

Ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare

Olivia Bengtsson

olivia.bengtsson@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: info@lernia.se

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.