Distriktsadministratör på deltid till innovativt bolag i Göteborg!

Distriktsadministratör på deltid till innovativt bolag i Göteborg!

Är du en driven och noggrann administratör som söker ett deltidsuppdrag? Vi på Lernia söker nu dig som tidigare arbetat med administrativa uppgifter alternativt har en utbildning inom ekonomi eller administration för ett spännande uppdrag hos en kund inom fastighetsbranschen. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som distriktsadministratör kommer du att arbeta med cirkulering av leverantörsfakturor, kommunikation och beställning av kontorsmaterial. I din roll kommer det även ingå posthantering. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Uppdraget förväntas pågå till den sista november 2021.

Om dig

Du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Vi ser även att du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Deltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 sept 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.