Databasadministratör till internationellt bolag

Databasadministratör till internationellt bolag

Just nu söker vår kund en driven och noggrann Databasadministratör. Vår kund är ett snabbväxande bolag inom tillverkningsindustrin. Som Databasadministratör kommer du att hantera avdelningens Master Data där alla produkter och artiklar hanteras. Tillsammans med ett flertal engagerade administratörer blir du en del av ett ständigt utvecklande bolag. Uppdraget beräknas starta omgående och sträcker sig fram till september. Har du arbetat med administration tidigare och trivs med att arbeta med Master Data samtidigt som du vill ta nästa steg i karriären i ett internationellt bolag? Då är detta tjänsten för dig, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Databasadministratör hos vår kund är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att administrera, kontrollera och uppdatera artikelregister i affärssystemet SAP. I samarbete med kollegor säkerställs att aktuell och uppdaterad information i artikelregistret håller hög kvalitet. I rollen driver du även förbättringsaktiviteter inom verksamhetens säljenhet. Vidare kommer du att få stötta innesäljare och säljare i administrativa ärenden.

Bakgrund

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt erfarenhet av administration. För att passa i rollen är det viktigt att du har erfarenhet av att arbeta i systemet SAP med en stor mängd data. Slutligen talar och skriver du flytande svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, systematisk och naturligtvis noggrann. Du är självgående, vågar ställa frågor och känner dig bekväm med att ständigt ha kontakt med både interna och externa parter. Att dela med dig av kunskaper och lösningar är en självklarhet - precis som att hjälpa dina arbetskollegor. Slutligen är du kommunikativ och flexibel samt har god social förmåga och lätt för att samarbeta.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.