Däckdubbare till lager i Torslanda!

Däckdubbare till lager i Torslanda!

Är du intresserad av ett krävande jobb som ger dig en utmaning varje dag? Ett arbete som gör det möjligt till att utveckla sig själv? Då är detta jobb för dig!

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att dubba däck. Detta gör du med en CNC-maskin som gör det mesta själv. Det du kommer göra är att programmera den rätt och byta ut däcken. Det finns även en mer manuell maskin som vid vissa tillfällen kan användas.

Om dig
krav

- Utbildning inom CNC.

Meriterande
  • Truckkort
  • Erfarenhet av CNC
  • Tidigare
Personliga egenskaper
  • Du som person kommer behöva ha tålamod.
  • Du kommer behöva vara bra på att ta ansvar över ditt egna arbete.
OM ANSTÄLLNINGEN
  • Placeringsort: Göteborg, Torslanda
  • Tjänstgöringsgrad: 2-skift
  • Tillträde: Augusti
  • Anställningsform: Vintersäsong
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, CNC-Operatör
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att jobba på ett lager som ligger ute i Torslanda. Det är ett stabilt företag som funnits länge och som ger dig möjligheten att ta ett egen ansvar på arbetsplatsen. Företaget lagerhåller däck och erbjuder även dubbning av dessa. Det är ett växande företag som även håller på att bredda sin verksamhet.