Chefsassistent till internationellt bolag!

Chefsassistent till internationellt bolag!

Har du några års erfarenhet av att jobba som chefsassistent i en internationellt miljö? Gillar du problemlösning och är duktig på att organisera? Är du en fena på mejl- och kalenderkunskaper samt har en mycket god kommunikationsförmåga? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

Vår kund är verksam inom hälso- och hygienbranschen. De söker nu en chefsassistent med start omgående och i första hand 6 månader framöver, med stor möjlighet till förlängning. För rätt person finns det möjlighet för anställning direkt hos kund.
Som chefsassistent krävs mycket strukturerade och välplanerade veckor. Dina primära arbetsuppgifter innebär att stötta dina tilldelade chefer med att bland annat planera, koordinera, dokumentera, följa olika projekt samt vara ansvarig för informationsflödet inom avdelningen.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära att:
  • Hantera och koordinera komplexa scheman
  • Ta ansvar för planering, organisering och genomförande av stora projekt och möten
  • Problemlösning
  • Förbereda dokument, presentationer och rapporter
  • Ansvara för avdelningens administrativa rutiner
  • Ansvara för inköp, budgethantering och orderhantering
  • Kontinuerligt förbättra administrativa rutiner
  • Samarbeta med interna och externa parter
Din bakgrund

Du som söker bör ha arbetat minst fem år på ett internationellt bolag i en administrativ roll och tidigare stöttat ledning samt chefer i deras vardagliga arbete. Du har mycket goda IT kunskaper vad gäller mejl- och kalenderkunskaper (Outlook-kunskaper föredras) och kan snabbt sätta dig in i nya system. Slutligen är det ett krav att du talar samt skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs en positiv inställning, engagemang och prestigelöshet. Är du dessutom kvalitetsmedveten kommer det att underlätta i ditt arbete. I arbetet behöver du ha förmåga att effektivt kunna organisera, strukturera och prioritera varierade arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är serviceinriktad, lojal samt flexibel då du kommer att behöva anpassa ditt arbetssätt till chefernas agendor. Att kunna samarbeta med andra och ha god kommunikativ förmåga är mycket goda egenskaper då du dagligen kommer att ha kontakt med många nyckelpersoner inom organisationen. I arbetet förekommer en del proaktiv problemlösning och vi ser därför att du även har en god förmåga att hålla många bollar i luften och kunna ta egna initiativ i arbetet.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.