Chefsassistent med goda IT-kunskaper

Chefsassistent med goda IT-kunskaper

Vår kund är världsledande leverantör av fordon, maskiner och drivsystem och är nu i behov av en chefsassistent till deras ledningsgrupp. Är du en person som älskar att ge service? Har du dessutom datorvana och lätt för att lära nya system? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Om tjänsten

Målet med tjänsten är att assistera, leverera och organisera de administrativa uppgifterna till huvudsakligen en chef som sitter i ledningsgruppen. Du kommer även att stötta hela ledningsgruppen med administrativa uppgifter, detta för att effektivisera deras vardagliga arbete.

Ansvarsområde:
  • Planera den dagliga agendan för chefen du stöttar
  • Boka in möten, konferenser och researrangemang
  • Vara aktiv deltagande i avdelningsmöten och ta anteckningar
  • Hantera ordrar i EBD system, Faros, Origo och även hantera fakturor i SAP R/3
  • Vara en aktiv deltagare i ett assistentnätverk som finns på avdelningen
  • Främja företagets policys och rutiner samt säkerställa att de efterföljs
Om dig

Vi ser gärna att du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom liknande område, har du en akademisk utbildning som arbetsgivaren anser vara relevant för tjänsten är det meriterande. Du har erfarenheten av att arbeta i olika typer av system, så som SAP, Skype for Business och Sharepoint samtidigt som du gärna lär dig fler system. Slutligen är det ett krav att du talar samt skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Som person trivs du att arbeta i en miljö där det är mycket som händer och där den ena dagen inte är den andra lik. Vidare är du en person som har ett öga för detaljer och är en problemlösare. Du har inga problem att fråga om du inte vet hur du ska gå tillväga och du är en person som gärna kommer med synpunkter på hur arbetet kan förbättras och effektiviseras.

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: augusti/september 2019
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning på 6 månader
Ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta ansvarig rekryterare

Iris Nemec
iris.nemec@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: info@lernia.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.