C-chaufför sökes till kund inom miljösortering

C-chaufför sökes till kund inom miljösortering

Är du effektiv, noggrann och trivs med att arbeta självständigt? Vill du som erfaren chaufför eller nyexad lastbilsförare tjäna extra pengar i sommar? Lernia Bemanning söker nu flera C-chaufför för jobb med placering i Göteborg med omnejd.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning och arbeta som konsult hos vår kund. Kunden är har sin verksamhet utspritt över Sverige och arbetar med återvinning och miljö.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår upphämtning/tömning av sopkärl och lastbilskörning. Du kommer att ha stort ansvar för att hantera avfall i olika bostadsföreningar och dylikt.

Du kommer tilldelas olika rutter där du kör och hämtar avfall från soprum. Det är ett härligt utomhusarbete och du kommer slippa sitta still i lastbilden då du hela tiden rör dig in och ur hytten. Det förekommer också en del kommunikation med ledning och kunder och därför förutsätts att du är serviceminded.

Formell kompetens

Vi ser att du söker tidigare har arbetat som chaufför och trivs med rollen.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.

Vi söker dig som har:
  • C-körkort
  • YKB, yrkeskompetensbevis
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Meriterande om du har CE-kort samt körvana
Personliga egenskaper

Som person är du arbetssam, strukturerad och noggrann, då du kommer att ansvara för nyckelhantering och accesser till bostadsföreningarna.
Du har god fysik och föredrar ett omväxlande arbete. Då du har daglig kontakt med transportledning och kunder är det viktigt att du är kommunikativ och serviceminded. Som person är du stresstålig och klarar av att ha många bollar i luften, samtidigt som du håller utsatta deadlines och mål.
Är du intresserad? Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Dagtid mån-fre

Kunden har behov av 3-4 chaufförer under sommaren fram till september med chans till förlängning, samt 1 chaufför tillsvidare.
De första tre veckorna är upplärning och då kommer du åka med en förare som visar dig slingor samt hur arbetet går till.

Tillträdesdag

Snarast

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökninstidens slut. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Aida Kocan; aida.kocan@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.