Bilrekonditionerare till Axess Logistics

Bilrekonditionerare till Axess Logistics

Har du ett brinnande fordonsintresse och drömmer om att arbeta med bilar? Då har vi kanske jobbet för dig!
Nu söker vi bilrekondare till vår kund Axess Logistics i Göteborg.

Om Lernia

Lernia är ett statligt ägt företag där du som konsult får en trygg arbetsplats. Vi på Lernia är måna om våra konsulter där du får ta del av våra olika förmåner till exempel friskvårdsbidrag m.m. Lernia arbetar bland annat med personaluthyrning och som konsult kommer du att utföra arbete ute hos våra kunder.

Om tjänsten

I arbetet som bilrekondare jobbar du med bilvård. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att tvätta bilar, polering, lackskydd m.m. Rangering av bilar kan även förekomma i arbetet. För att trivas i din roll krävs det att du har ett fordonsintresse samt har en god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav
  • B-Körkort
  • Du ska kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret
  • God läs- och talförståelse i svenska
Meriterande
- fordonsteknisk utbildning på minst gymnasienivå

Om dig

Vi tror att du som söker är du ansvarsfull, noggrann och har en stor drivkraft. Du har en positiv och ödmjuk inställning och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete.

Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen
  • Tillsättning enligt överenskommelse
  • 6 månaders visstidsanställning. För rätt person finns det goda chanser till förlängning.
  • Heltid
  • Dagtid
  • Göteborg
Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se! Ansökningar tas endast emot via hemsidan. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterade Amanda Kyldahl; amanda.kyldahl@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Tack vare vår breda rekryteringsbas och våra marknadsanpassade utbildningar kan vi snabbt och träffsäkert förse svenskt näringsliv med rätt kompetens. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden!


Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.