Bilmekaniker sökes till Volvo Cars Research & Development

Lernia · Teknik & Ingenjör · 4 juni

Om jobbet

Om företaget

Nu söker Volvo Cars bilmekaniker till samtliga utvecklingsverkstäder inom Research & Development i Göteborg. Verksamheten sker i ett antal verkstäder, mot både helbil och motorer/drivlinor samt prototypbyggnation. Här får du chansen att tillsammans med våra kunder utveckla framtidens lösningar och teknik.

Arbetsuppgifter

På Research & Development kommer arbetet innebära att du kommer delta i byggnation samt uppdateringar av prototypbilar. Arbetsuppgifterna kan komma att variera mellan att bygga om helbil till att enbart arbeta med motor/drivlina.

Eftersom verksamheten på R&D sker i ett antal verkstäder mot både helbil och motorer/drivlinor, ser vi gärna att du är flexibel och kan tänka dig att arbeta i samtliga verkstäder under arbetstoppar.

Formell kompetens

Vi söker dig som har:
  • Mycket goda fordonstekniska kunskaper samt fordonsteknisk utbildning
  • Godkända gymnasiebetyg i matematik a/1, samhällskunskap a/1, svenska/svenska som andraspråk a/1 och engelska a/5.
  • Minst två års yrkeserfarenhet som bilmekaniker
  • B-körkort
  • PC kunskap
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Din bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha arbetat som fordonsmekaniker i minst 2 år och då gärna arbetat med nya bilmodeller. Kanske skruvar du även med egna bilar på fritiden och hjälper vänner att reparera och mecka. Ett brinnande intresse för bilar och ny teknik är en grundförutsättning för att du ska trivas med jobbet och för att kunna hantera de utmaningar som du ställs inför.

Vi räknar med att du är självgående, initiativtagande och har kapacitet att snabbt lära dig nya arbetsmoment. Kvalitetsmedvetenhet är en självklarhet och vi förutsätter att det är naturligt för dig att alltid leverera på topp. Du ska helt enkelt göra ditt allra bästa varje dag och resultaten bör bli därefter.

Personliga egenskaper

Noggrannhet och perfektionism är egenskaper vi värdesätter hos dig. Du ska vara flexibel, kunna följa instruktioner, vara lätt att samarbeta med och vara ett positivt tillskott i arbetsgruppen. Självklart har du engagemang för jobbet och hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  • Visstidsanställning och sedan möjlighet till anställning hos kund
  • Dagtid
  • Göteborg
Tillträdesdag

Intervjuer sker löpande och tillträdesdag är omgående.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Information

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.lernia.se. Ladda gärna upp digitala kopior på dina gymnasiebetyg och arbetsintyg direkt på din profil för att maximera chanserna till jobb!

Vid eventuella frågor kontakta Fanny Secher på fanny.secher@lernia.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 juni

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.