B2B säljare till Timeplan!

B2B säljare till Timeplan!

Är du en säljare som är i början av din karriär och vill komma till ett bolag där du får delta och påverka ditt eget sälj?

Värnar du om dina befintliga kunder och trivs med att jobba mot ett långsiktigt samarbete? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig!

Nu har du chansen att bli en del av ett bolag som växer så att det knakar! Du blir en viktig del av ett befintligt säljteam. Här ses du inte som en i mängden utan varje individ är handplockad och hela teamet kompletterar varandra. Kunden tror starkt på deras säljare så innan du tycker du på din "startknapp" så kommer de ge dig rätt interna utbildningar för deras produkt och ge dig en tydlig bild på nuvarande försäljningsprocess. Under resans gång så kommer de ge dig all den stöttning du behöver för att lyckas i din nya roll.

Om dig:
  • En person som brinner för försäljning och älskar att knyta nya kontakter
  • Du ser att struktur skapar frihet
  • God IT-vana & ett intresse för IT
  • Målinriktad
  • Mycket god kommunikationsförmåga i tal och skrift, på svenska och engelska
Dina arbetsuppgifter:
  • Nykundsbearbetning
  • Stödja affärsutveckling
  • Hantera offerter
  • Kundvård & kunduppföljning
  • Driva och utföra olika säljaktiviteter
Om Timeplan

Ett komplett molnbaserat personal- och planeringssystem som hjälper kunder med schemaläggning, tidrapportering, kommunikation och lönehantering. Idag hjälper de kunder i hela Norden men är i ett expansivt skede och behöver därför förstärka deras fantastiska säljteam.

De kan erbjuda en härlig, centralt belägen och modern arbetsplats med goa och glada kollegor som brinner för att ge kunderna bra service och guida dem i deras arbete med Timeplan. Torsdagsfika, AW och friskvårdstimme på arbetstid är några av förmånerna du får ta del av. De tror på gemenskap och kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper under rekryteringsprocessen.

Om ansökningsprocessen:

I denna rekrytering samarbetar Timeplan med Lernia och anställning sker direkt på Timeplan. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.