Avancerad montör till Volvo Cars Utvecklingsfabrik – Projektstart i mitten av januari 2021

Avancerad montör till Volvo Cars Utvecklingsfabrik – Projektstart i mitten av januari 2021

Lernia har fått förtroendet att hjälpa Volvo Cars med att rekrytera till ett större projekt på Pilot Plant med start i mitten av januari. Din anställning kommer vara som Lernia-konsult, men arbetet kommer uteslutande ske i Pilot Plants lokaler i Torslanda.

Pilot Plant är en komplett förseriefabrik vars kärnverksamhet är att bygga fysiska provobjekt för produkt-och processverifiering.

Syftet med Pilot Plant är att verifiera så att Volvo Cars produkter går att bygga problemfritt senare i våra fabriker. Som medarbetare hos oss får du vara med på tidigt stadium och arbeta med företagets kommande produkter långt innan många andra.

Bilarna som produceras här kommer finnas ute på marknaden om ca 2 år. Du får chansen att arbeta med "bilarna" innan dem visats för allmänheten.

Arbetsuppgifter

Pilot Plant är Volvos utvecklingsavdelning som har sina lokaler i Torslanda. A-Byggnation är en utvecklingsverkstad som bygger fysiska prototypkarosser och delsammansättningar. Här produceras bilar som i ett senare skede skall gå till testavdelningen.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att sammanställa karossen bl.a. genom svetsning. Du kommer jobba i ett team där alla hjälps åt, men där man även har ett eget ansvar. Du kommer att arbeta fysiskt och därför är det viktigt att du tycker om att arbeta med kroppen.

Formell kompetens
 • Vi ser gärna att du har monteringsvana och/eller svetskunskaper. Det är viktigt för oss är att du är kvalitetsmedveten, har hög arbetsmoral, god samarbetsförmåga och har en bra inställning. Vi räknar dock med att ditt intresse för arbetet och din tekniska grundkompetens är tillräcklig för att du snabbt ska kunna ta till dig de kunskaper och instruktioner som krävs för att utföra jobbet.
 • Godkända gymnasiebetyg i matematik a/1, samhällskunskap a/1, svenska/svenska som andraspråk a/1 och engelska a/5 är hårda krav. OBS! Bifoga dina betyg redan i samband med ansökan genom att ladda upp en bildfil med originalbetygen under "Lägg till ytterligare dokument"-fliken nedan.
Din bakgrund

Vi söker dig, tjej eller kille, som:
 • Är händig och tekniskt intresserad - du ska tycka att det är roligt att jobba praktiskt!
 • Är en lagspelare som trivs med att jobba i team.
 • Har ett sinne för kvalitet och ett öga för detaljer.
 • Har det som krävs för att leverera högsta tänkbara kvalitet.
Personliga egenskaper

Som person är du:
 • Positivt inställd och har god samarbetsförmåga.
 • Strukturerad och flexibel i ditt arbete.
 • Hög arbetsmoral och noggrann i ditt arbetssätt
 • Kvalitetsmedveten och målfokuserad.
 • Har fokus på kvalitet, leverans och är intresserad av förbättringsarbete samt sätter säkerheten först.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Jobbet på Pilot Plant kommer ske i projektform och du kommer få en Lernia-anställning på inledningsvis sex månader. Arbetet sker på heltid måndag-fredag, på dagtid 06.30-15.12 i Pilot Plants lokaler i Torslanda.

Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.