Administratör till bostadsbolag i Göteborg

Administratör till bostadsbolag i Göteborg

Nu söker vi en Administratör till vår kund som är ett bostadsbolag i västra Göteborg. Är du en person med en administrativ ådra och brinner för att ge god service? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Tjänsten
Vår kund är ett bostadsbolag beläget i västra Göteborg. Tjänsten är ett föräldrarvikariat på cirka 1 år och start beräknas vara i början av maj. Tjänsten är en kombinerad roll som administratör och kommunikatör.

Arbetsuppgifter
Som administratör kommer du att vara ansvarig för att administrera olika delar av uthyrningsprocessen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Kommunikation med hyresgäster
  • Administrera all information som ska ut till hyresgästerna
  • Vara med och skriva månadsblad
  • Vara behjälplig via telefon och mejl
  • Uppdatera interna mallar
  • Produktion av innehåll för olika kommunikationskanaler
  • Grafisk produktion av informationsmaterial
  • Framtagande av kommunikationsplaner
Bakgrund
För att passa i rollen som Administratör bör du tidigare ha arbetat med service, administration och kommunikation. Då du kommer att ha kontakt med människor med olika bakgrund krävs det att du kan tala samt skriva obehindrat på både svenska och engelska. Kan du ytterligare språk är det meriterande. Du skall ha god systemvana och det är meriterande om du tidigare arbetat för ett bostadsbolag.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är kommunikativ, utåtriktad och tycker om att möta andra människor. Du strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och sätter kunden i första rummet. Vidare är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Samtidigt som du kan arbeta självständigt är du en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans med dina kollegor. Slutligen är du snabblärd och kan anpassa dig till nya situationer.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Början av maj 2021

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.