Administratör inom logistik på deltid till KGH

Administratör inom logistik på deltid till KGH

Studerar du på högskola/universitetet eller har annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett deltidsjobb där du kan få öka dina erfarenheter? Just nu söker vår kund KGH Services efter nya kollegor för att utveckla och stärka deras team! På deras anläggning i Göteborg ligger fokus på att hjälpa befintliga kunder med rådgivning gällande bokföring, import och export samt att optimera flöden. Tack vare en stark position på marknaden finns det nu en ökad efterfrågan på tjänster. Vi söker därför dig med ett intresse av gränsöverskridande handel, har ett logiskt tänk samt en känsla för siffror. Du är välkommen att söka redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten
Du kommer att bli en del av ett härligt team på KGH services anläggning i Göteborg som idag består av 10 driva och engagerade personer. Här får du en gedigen introduktion som välkomnar dig till arbetsplatsen samt en möjlighet till löpande vidareutbildning inom din roll. Uppdraget kommer att vara på deltid cirka två dagar i veckan med en solklar möjlighet till att täcka upp under semestertider.

Arbetsuppgifter
Som tulladministratör kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att utföra olika typer av tulldeklarationstjänster. Detta genom att klassificera gods samt tillförsäkra att rätt underlag finns på plats där det saknas information. Din roll kräver även kontakt med internationella kunder och myndigheter där du förväntas agera problemlösande för att upprätthålla en korrekt hantering av tullhandlingar.

Din bakgrund

Vi söker en lagspelare med god handlingskraft till att driva det egna arbetet framåt för att gynna teamets resultat. Du tar ansvar över att ditt arbete utförs noga samt korrekt, vågar fatta egna beslut samt har ett förbättringstänk. Din förmåga att samarbeta samt bygga upp relationer är av stor vikt. KGH Services värderar detta samt att du har en ömsesidig respekt och uppskattning för dina medarbetare, därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Krav

Studerar på högskola eller universitet, oavsett inriktning.
  • God kunskap i svenska och engelska såväl tal som skrift. Detta då du dagligen kommer att använda båda språken i din arbetsroll.
Meriterande


  • Teknisk eller ekonomisk linje på högskola eller universitet
  • Tidigare arbetserfarenhet av tulldeklaration, spedition eller haft administrativ serviceroll.
Om anställningen

Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid ca 2 dagar i veckan löpande samt heltid vid semestertider (sommar, jul m.m.)
  • Placering: Göteborg
Kontaktperson

Olivia Bengtsson

Olivia.bengtsson@lernia.se

Information

Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan redan idag! En av våra grundläggande värderingar är "lika och unika", vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.