Administratör för hårdvarusupport till internationellt bolag!

Administratör för hårdvarusupport till internationellt bolag!

Har du några års arbetslivserfarenhet från Supply Chain Management och administration? Vill du påbörja ett spännande uppdrag hos vår internationella kund? Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten


I rollen som administratör för hårdvarusupport kommer du att tillhöra ett globalt team, där du kommer samarbeta både säljkollegor men också med kundens reparationspartner. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå fram till årsskiftet, med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Vår kund letar just nu efter en administratör för hårdvarusupporten, som kommer hjälpa bolaget att hantera och förbättra samarbetet med deras reparationspartner. I rollen kommer man att ansvara för att administrera och förbättra interna processer och hur man arbeta med externa reparationspartners.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Verifiering av reparationstillstånd
  • Verifiera tredjeparts fakturor
  • Hantera reservdelar med reparation av tredje part, till bolagets servicecenter och försäljningskontor
  • Ta emot överlämningsuppgifter från reparationscentret
  • Försäljningsstöd
  • Processägare för service och reparation
Formell kompetens

Du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från roller som Supply Chain Management eller liknande. Du besitter goda kunskaper i kontorsadministration och processhantering, meriterande om du har tidigare erfarenhet från försörjningskedjan och upphandling. Vidare har du mycket goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i MS Office och SAP. Eftersom vår kund är en internationell organisation ställer det krav på dina språkkunskaper och att du är flytande i svenska och engelska, meriterande med kunskaper i spanska.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som söker är en fantastisk kommunikatör som känner dig bekväm med att ta kontakt både internt och externt. Du behöver också ha goda numeriska färdigheter och ett öga för detaljer. Vidare är du en problemlösare som inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar. Du är flexibel och har en "hands on" mentalitet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.