Är du student eller pensionär? Vi söker en Ekonomiassistent på deltid till spännande verksamhet!

Är du student eller pensionär? Vi söker en Ekonomiassistent på deltid till spännande verksamhet!

Nu söker vi dig med annan huvudsaklig sysselsättning som vill jobba som ekonomiassistent för kunds räkning i Göteborg. Du kommer att sitta i ett team med sju andra personer och eftersom behovet av bemanning variera månadsvis så kommer arbete vara förlagt i genomsnitt 10-20 timmar i veckan.

Om tjänsten

Du kommer att jobba hos vår kund som ekonomiassistent, där arbetsuppgiften huvudsakligen består av löpande redovisning, lönehantering och andra administrativa uppgifter. I dina ansvarsområden ingår även avstämningar, rapporteringar kund och lev.- reskontra. Tjänsten är fördelad på 10-20 timmar i veckan med flexibla arbetstider.

Om dig

Vi söker dig med pågående ekonomisk utbildning eller med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten är på deltid söker vi dig med en annan huvudsaklig sysselsättning. För att trivas med jobbet behöver du vara noggrann, ansvarsfull och självgående. Eftersom jobbet innebär arbete i digitala verktyg är IT-kunskaper ett stort plus. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav och har du med dig fler språkkunskaper som engelska och tyska är det ett stort plus. Som person ser vi att du är positiv, samarbetsvillig och flexibel. Erfarenhet från Microsoft Navision och SPCS anses meriterande.

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tillträde: Februari
  • Anställningsform: Timanställning/studerande
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är beläget i centralt i Göteborg och det finns bra trafikförbindelser till kontoret. Företaget är verksam inom svensk verkstadsindustri och är ett ständigt expanderande bolag.