Sales development representative

Sales development representative

Lernia Bemanning AB är ett av Sveriges största bemanningsföretag med fokus på svensk tillverkningsindustri och lager logistik. Vi söker nu dig med erfarenhet från uppsökande försäljning gärna från bemanningsbranschen som vill vara med i vår utvecklingsresa.

Vad innebär rollen

Till vår försäljningsavdelning söker vi nu en ny roll som "Sales development representative"

Ditt fokus i den här rollen kommer främst att ligga på att strukturera och samordna ett leadsflöde till organisationen men även att arbeta uppsökande genom mötesbokning och att själv skapa leads genom att på smarta sätt nå ut till nya kunder och fånga deras intresse. Du kommer ha en viktig roll i att utveckla oss mot mer digitala arbetssätt tillsammans med vår marknadsavdelning

Vi söker dig som
  • Vill utvecklas och göra en karriär inom sälj
  • Är relationsskapande, social och pedagogisk
  • Är driven av att prestera och har en hög energinivå
  • Har använt digitala verktyg som en del i ditt arbete (ex. social selling m.m.)
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift
Meriterande är om du har
  • Tidigare erfarenhet av mötesbokning och/eller sälj
  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av bemanningsbranschen eller liknande tjänsteförsäljning
  • Tidigare erfarenhet av att arbetat med strukturerat leadsarbete ex. genom markerting automation
Vad vi erbjuder?

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett stabilt företag med god stämning och gott renommé. Vi tillämpar marknadsmässiga anställningsvillkor, flexibla arbetstider och tjänstebil. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Placeringsort är Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Ansökan och mer information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta försäljningschef Ola Brorsson på telefon 076-11 92 850 eller mail ola.brorsson@lernia.se

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.

Sista ansökningsdag är 2020-01-31

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen.