Rekryterare med driv och engagemang

Rekryterare med driv och engagemang

Vill du bli en del av ett engagerat team där intresse för individen och innovativa bemannings- och rekryteringslösningar är i fokus? Är du i början av din karriär och nyfiken på rekrytering? I så fall kan du vara vår nästa rekryterare!

Som rekryterare på Lernia erbjuds du en varierande och utvecklande
tjänst i ett tryggt bolag med god stämning och gott renommé. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö tillsammans med affärsmässiga och goa kollegor som gör det enkelt att komma upp från sängen varje morgon!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är proaktiv och trivs i en koordinerande och lösningsfokuserad roll. Som rekryterare är ditt uppdrag att matcha rätt kandidat med rätt tjänst i tätt samarbete med såväl rekryterare som konsultchefer.

Det gör du genom att:

  • Bygga upp och förvalta kandidatnätverk genom att löpande intervjua nya potentiella medarbetare
  • I tätt samarbete med konsultchef, arbeta med hela rekryteringsprocessen som innefattar allt från kravprofilstagning till slutkonsultation av vald kandidat
  • Arbeta tvärfunktionellt inom Lernias olika affärsområden
  • Aktivt komma med nya förslag på hur vi kan utveckla vår bemanningsaffär
Bakgrund
Vårt team bygger på engagemang och nyfikenhet, därför söker vi dig som har utbildat dig till Personalvetare eller liknande och som nu ska ta dina första steg i karriären. Meriterande är om du under studietiden eller efter avslutad utbildning har skaffat dig relevant erfarenhet från rekryteringsbranschen.

För dig är värderingar viktigt och du vill komma till ett företag där människan står i fokus och där framåtandan samtidigt genomsyrar ditt arbete. För att möta våra kandidater och kunder på ett professionellt sätt ser vi att du uttrycker dig exceptionellt i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är även ett krav att du har B-körkort.

Personliga egenskaper - om vi får välja
Du är precis som dina blivande kollegor förtroendegivande i alla dina kontakter, såväl externt som internt. Du är lyhörd, kommunikativ och har lätt att skapa relationer med kunder och kandidater.

Du förväntas ta en aktiv roll i vårt rekryteringsteam och trivs därför med att arbeta målinriktat, med tydlig struktur och där samarbete är i fokus.

Om oss
Lernia är Sveriges ledande kompetenspartner inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Vi utvecklar människors kompetens och matchar dem till jobb i arbetslivets alla skeden. Samtidigt stärker vi företags och organisationers konkurrenskraft och förmåga att möta arbetsmarknadens skiftande utmaningar. På så sätt är vi med och bidrar till ett mer konkurrenskraftigt näringsliv och en mer effektiv arbetsmarknad, där fler människor kommer i egenförsörjning. Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle.

Ansökan och mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor på Maskingatan i Göteborg.

Önskar du att veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linda Holmberg på telefon 0722-541355 eller mail linda.holmberg@lernia.se.

Urval och intervjuer sker löpande, vi ser fram emot att få din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen.