Pedagogisk resurs inom industriteknik

Pedagogisk resurs inom industriteknik

Lernia Utbildning i Göteborg är inne i en expansiv fas och söker nu en pedagogisk resurs för en arbetsmarknadsutbildning inom området industriteknik. Vi söker en person med vilja och förmåga att arbeta med människor, och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet.

Formell kompetens

Du bör ha pedagogisk utbildning eller minst 1 års erfarenhet av vuxenundervisning. Vi ser det som meriterande om du har en relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom aktuellt utbildningsområde, dvs. industriteknik. Är du dessutom flerspråkig är det en merit.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse.
Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia.
Du ska se möjligheter, vara lösningsorienterad, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor, du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/Visstidsanställning på heltid med placering i Göteborg.

Tillträdesdag

Omgående enligt överenskommelse

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ulrik Börlin, telefon 072-2546194 eller epost: ulrik.borlin@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.

Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika.
Besök gärna www.lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.