VVS-tekniker till Göteborg/Landvetter

VVS-tekniker till Göteborg/Landvetter

Är du en nybliven VVS-tekniker eller fastighetstekniker som vill bredda sina kunskaper? Vill du jobba mot kommersiella fastigheter i ett stort och tryggt företag med bra villkor och förmåner? Till vårt glada gäng i Göteborg söker vi en

VVS-TEKNIKER

Som VVS-tekniker arbetar du med olika typer av rörtekniska lösningar i våra kunders fastigheter som är placerade runt om Göteborg och Landvetter. Du planerar underhållsåtgärder och arbetar med tillsyn och skötsel samt felavhjälpande av VVS-utrustningar. Utöver detta förekommer installationer, vanlig rond och andra felavhjälpande arbetsuppgifter inom fastighetsteknik. Ledsagning kan också förekomma.

Du kommer att samarbeta med specialister inom olika teknikområden såsom drift, el, kyla och energi, som ingår i vårt team i Göteborg. Du passar väl hos oss om du trivs med en familjär företagskultur och har service nära hjärtat. Problemlösning och felsökning är någonting som du brinner för. Eftersom vi har flera kunder och ansvarar för olika typer av fastigheter, erbjuder vi en omväxlande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Det som motiverar dig på jobbet är nöjda kunder och att uppgifterna blir utförda med kvalité.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av arbete som VVS-tekniker eller fastighetstekniker
  • Säker Vatten -certifikat
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
  • Behärskar svenska både i tal och skrift
  • B-körkort
Det är även meriterande om du har tidigare jobbat med fastighetsdrift, el, eller pumpanläggningar.

Vi gör urval och intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef Richard Kungsek, 0722196990

Rekryterare Julia Majuri, 0724512575

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lassila & Tikanoja arbetar för en hållbar morgondag.
Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att minska miljöpåverkan och samtidigt förlänga fastigheternas livstid och skapa en optimal inomhusmiljö. Vi gör detta genom att tillhandahålla hållbara och ansvarsfulla lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål samtidigt som de kan fokusera på sin kärnverksamhet

L&T i Sverige bedriver idag en rikstäckande verksamhet genom bolagen L&T FM AB och L&T Service AB och sysselsätter ca 1 000 medarbetare. Företagens nettoomsättning 2018 var 1 400 MSEK.