Teknisk förvaltare med personalansvar

Teknisk förvaltare med personalansvar

Trivs du med varierande arbetsdagar där du har kunden och fastigheterna i fokus? Värdesätter du också miljön högt? Och vill du växa och utvecklas inom ditt ledarskap? Välkommen till vårt team i Göteborg, vi vill ha dig till en roll som

Teknisk förvaltare med personalansvar

I rollen som teknisk förvaltare ansvarar du för byggnadernas tekniska status samt kontakten med våra kommersiella kunder, fastighetsområdets driftorganisation och övriga stödresurser. Du blir kundens högra hand vad gäller tekniska driftfrågor, både långsiktiga och kortsiktiga. Dina vardagar präglas av teknisk förvaltning och projektledning i en trevlig grupp. Bland annat genomför och leder du underhålls- och investeringsprojekt, samordnar statusbesiktningar, budgeterar, planerar, byggleder och följer upp fastigheterna. Utöver detta har du personalansvar för ett antal tekniker.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Göteborg, men vissa resor förekommer även om fastighetsbeståndet till stor del finns i Göteborg med omnejd. Du ingår i ett mindre team där du har en kundansvarig till hjälp vid avtalsfrågor, energigruppen för energiuppföljning och utredning samt duktiga drifttekniker.

Om du ser dig själv som en social och förtroendegivande person som trivs med ledarskap och service, kan du passa bra hos oss. Denna roll kräver även en hel del självständighet, initiativtagande och eget driv vid problemlösning.

Kvalifikationer
  • Utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande erfarenhet
  • God teknisk fastighetskunskap
  • Svenska både i tal och skrift
  • God datorvana och administrativ förmåga
  • B-körkort
Det är meriterande om du tidigare jobbat inom fastighetsdrift, eller om du har erfarenhet av service och underhåll inom andra teknikområden såsom ventilation, värme, energi eller el.

Vi gör urval och intervjuer löpande samt använder tester i rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan, tveka inte att kontakta oss vid frågor!

Rekryterande chef Richard Kungsek 072 219 69 90

Rekryterare Julia Majuri, 072 451 25 75

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (17 dagar kvar)