Serviceelektriker Göteborg

Serviceelektriker Göteborg

Klockan är nio på en tisdagsmorgon och du sitter i din servicebil med en kopp kaffe i kopphållaren. Du har precis varit hos en av våra kommersiella kunder och felsökt en elcentral. Det var ett klurigt problem som du till slut lyckades lokalisera och lösa med hjälp av elritningar. Efter att du återkopplat till kunden och avrapporterat arbetet, är du nu på väg till en annan kund men plötsligt piper din telefon. Du har blivit tilldelad en akut arbetsorder där det framgår att en stor kontorslokal helt saknar el. Du slår en signal till en av dina kollegor och får veta att du kommer att få hjälp med detta stora problem.

När du kommer fram till fastigheten, informerar du kunden och börjar leta efter felet. Vet du hur du ska gå tillväga? I så fall behöver vi dig till ett varierande arbete som

Serviceelektriker

Hos oss på L&T arbetar vi för att fastigheterna inte ska ha ett bäst före -datum.

Vi blir en bra matchning med dig om du gillar teknik, människor och miljö. Problemlösning motiverar dig samtidigt som du drivs av att hjälpa kunder och kollegor. Du vill utvecklas i din roll, värdesätter självständigt arbete samt är ansvarstagande. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera och strukturera din arbetsdag.

Kvalifikationer
  • Godkänd elektrikerutbildning
  • El-behörighet och ett giltigt certifikat
  • Vana att läsa el-scheman och felsökning på egen hand
  • Behärskar svenska väl, både i tal och skrift
  • B-körkort
Din närmaste arbetsgrupp består av 18 tekniker med olika specialistkompetenser. Gruppandan är positiv och glad. Vi brukar även göra saker tillsammans, och under lunchen diskuterar vi vanligtvis om familjeliv, cyklar samt båtar.

Vi gör löpande urval och intervjuer så knåpa ihop en ansökan redan idag. I fall du skulle ha funderingar kring rollen eller vad som helst, kontakta oss:

Områdeschef Richard Kungsek 072 219 69 90

Rekryterare Julia Majuri 072 451 25 75
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (12 dagar kvar)