Förvaltningschef

Förvaltningschef

Som förvaltningschef har du ett operativt och strategiskt totalansvar för hela förvaltningen med resultatansvar för vår fastighetsportfölj. Vi har stort fokus på marknad och uthyrning och att våra kunder är stolta över sitt boende. Du blir en nyckelperson för fortsatt uppbyggnad av Lansas förvaltningsprocess. Den tekniska förvaltningen köps in externt så upphandling och ledning av externa leverantörer måste du vara bra på. Du säkerställer fortsatt utveckling av beståndet och är ansvarig för uthyrning, fastigheternas tekniska utveckling, underhållsplanering och resultat. Du kommer även vara involverad i projektutveckling. Kontoret finns centralt i Göteborg. Fastigheterna är spridda runt om i landet med fokus på storstadsregioner och regioner i tillväxt- Karlstad, Knivsta/Kungsängen, Upplands bro, Linköping, Örebro och Umeå.

I tjänsten kommer du att:
  • Ansvara för förvaltningen
  • Definiera behov, köpa in och leda externa leverantörer.
  • Planera och styra verksamheten mot definierade mål
  • Bidra med kunskap och utveckling av framtidens bostäder
  • Medverka vid projektutveckling och definiera framtida behov
Vi söker dig som har stor erfarenhet av förvaltning och/eller fastighetsutveckling och har drivit projekt från start till mål. Du har relevant högskoleutbildning och kommer troligen från ett fastighetsbolag eller från ett externt förvaltningsbolag och du har erfarenhet av bostäder. Du är bra på förhandling och är van att leda och organisera verksamhet inom förvaltning och utveckling. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, uthållig och är beredd att satsa ett stort engagemang i uppbyggnaden av en ny stor fastighetsaktör. Du är tydlig och ett föredöme i branschen och för kunderna. Som ledare arbetar du nära verksamheten med planering och uppföljning, är van att lyfta blicken och gillar att ta tag i både stora och små frågor som bidrar till kvalitet och goda affärer. Dina värderingar skall vara starka och präglas av viljan att bygga vidare på ett stolt bolag med hyresgäster och samarbetspartners som är stolta över att få bo och verka i Lansas fastigheter.

Som nytt bolag har vi friheten att inte belastas av invanda rutiner utan kan starta direkt i framtiden. Detta är alltså något för dig som kan och vill driva och implementera Lansa i verksamheten och engagera dig i många frågor i en liten affärsdriven organisation. Du blir en stor del av Lansas organisation, vilket både förpliktigar men också ger unika möjligheter att vara med och påverka utvecklingen.

I den här rekryteringen samarbetar Lansa Fastigheter med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jonna Berglöv på 0763-03 41 00 eller jonna.berglov@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast den 22 juni.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lansa Fastigheter AB är en ny aktör på den svenska fastighetsmarknaden sedan hösten 2016. Vi ägs av flera länsbolag inom Länsförsäkringsgruppen. Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar fastigheter för bostäder och samhällsnytta i storstadsregioner och universitetsstäder som är i tillväxt. Lansa är under stark tillväxt. Vi växer genom förvärv, egenutvecklade projekt och projekt med samarbetspartners. Vi har ett mycket långt ägarperspektiv där Lansa Fastigheter är en aktör som erbjuder marknaden trygga och bra bostäder som hyresgäster och vi själva är stolta över.