Affärsutvecklingschef till Lansa Fastigheter

Affärsutvecklingschef till Lansa Fastigheter

Huvudkontoret i Göteborg formas nu med kvalificerade kollegor från branschen som har det gemensamma drivet och viljan att ta Lansa vidare med fokus på expansion av fastighetsportföljen och på en förvaltning med höga krav.

Som Affärsutvecklingschef är du ansvarig för expansion av fastighetsportföljen; genom förvärv av mark, pågående projekt och förvaltningsfastigheter. Vidare får du en aktiv roll i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Du kommer att prospektera förvärvsmöjligheter på marknaden i Sverige och jobba vidare med marknadsanalys, investerings- och avkastningskalkyler. I de fortsatta processerna driver du affärsförhandlingar och DD till avslut, för såväl fastighets- som bolagstransaktioner. Du äger och leder förvärvsprocessen vidare in i Lansas organisation fram till färdigställande.

Vi ger dig stora möjligheter till personlig utveckling, och samtidigt utmaningen att medverka till att skapa fler "Trygga hem för stolta hyresgäster".

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsutveckling och/eller rådgivning från bygg/fastighets/konsultbranschen, helst även inom transaktioner. Du har dokumenterad ledarerfarenhet och troligen erfarenhet av bostäder samt vana att sköta affärsförhandlingar och förvärvsprocesser. Ett aktuellt kontaktnät som utvecklas och underhålls är avgörande för att lyckas och hålla ett starkt affärsflöde.

Du har akademisk utbildning, gärna inom fastighet, lantmäteri eller liknande. Du uppfattas som en klok och engagerad ledare och du är van av att driva igenom projekt och uppskattar att arbeta självständigt.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till www.maquire.se senast den 18 april. Vid frågor kontakta Daniel Ågren 0735-19 40 50.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lansa söker nu en Affärsutvecklingschef som blir ytterligare en nyckelspelare med plats i vår ledningsgrupp!

Lansa är ett fastighetsbolag med ett tydligt mål att vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Genom att förvärva, utveckla och förvalta moderna bostadsfastigheter bidrar vi med samhällsengagemang i storstadsområden och regionstäder i tillväxt. Vi utvecklar framtidens bostäder med stort fokus på såväl social som miljömässig hållbarhet. Vi är i en långsiktig tillväxtfas och bygger företaget genom förvärv av fastigheter, projekt och mark för projektutveckling. Expansion av portföljen ligger högt på agendan och närmaste kortsiktiga mål är att säkra en total fastighetsportfölj om 10 miljarder kronor. Vi ägs av bolag inom Länsförsäkringsgruppen och har en stark finansiell bas och god kapitaltillgång. Läs mer om oss på www.lansa.se