Tekniker renrumsteknik, Göteborg

Tekniker renrumsteknik, Göteborg

Tekniker för renrumsteknik Göteborg

Labkontroll är specialister på att leverera rätt och ren luft till avancerade miljöer som t.ex. operationssalar, renrum, labb och andra kontrollerade miljöer där verksamheterna har höga krav på arbetsmiljö och renhetskrav.

Vi erbjuder en spännande roll med uppdrag inom skyddsventilation i en trevlig arbetsmiljö med trevliga kollegor och med möjlighet till egen utveckling både inom teknik och projektledning. Du kommer att få både intern och extern utbildning för att kunna utföra arbetet professionellt även en certifiering i renrumsteknik är möjlig. Du får tjänstebil och all den utrustning som krävs för det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter
Som tekniker arbetar du med helhetsfunktioner i laboratoriemiljöer, arbetsmiljöer, styrsystem, inredning och produkter. Vi arbetar både självständigt och i team och hjälps åt med det som behövs på alla olika plan som, utförande, projektering, konstruktion, inköp, mm.

Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kontroll av arbetsmiljö och funktion på skyddsventilerade arbetsplatser.
  • Åtgärda på avvikelser, byta, reparera styrsystem för skyddsventilation.
  • Serviceuppdrag, byta, reparera styrsystem för skyddsventilation
  • Återrapportering till kund och i ordersystem.
  • Merförsäljning hos befintliga kunder.
Bakgrund
Som renrumstekniker arbetar du i miljöer med höga renhetskrav inom t.ex. medicintillverkning, elektronikbranschen, cellodlingslabb, operationssalar osv. Detta ställer krav på din kompetens och vi ser gärna att du har en relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom t ex drift, styr och ventilation. Du har goda kunskaper i både engelska och svenska samt innehar körkort B.

För mer information

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Robert Jorfors på 031-761 46 32 eller vid frågor om rekryteringsprocessen Mattias Lyckberg på Intenso Teknikrekrytering AB 0733-336080.

Välkommen med din ansökan urval sker löpande!

Labkontroll grundades 2002, under de första åren arbetade vi i första hand lokalt i Göteborgsregionen men har under senare år utvecklat verksamheten och avbetar delvis i hela landet. Idag är vi 6 anställda.De tjänster som vi erbjuder är både nyinstallationer, ombyggnationer, uppdateringar och löpande kontroller av skyddsventilerade arbetsplatser, rena zoner och miljöer där renhet krävs för produktskydd. Bland våra kunder finns universitet, sjukhus, industrier och fastighetsägare över hela landet. Vi arbetar alltid efter gällande standarder och är certifierade enligt CTCB-I.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 feb (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.