Servicetekniker

Servicetekniker


Tekniker för renrumsteknik
Göteborg

Labkontroll söker nu dig som servicetekniker för renrumsteknik.

Beskrivning
Tjänsten är för dig som vill arbeta med specialiserad och avancerad ventilation i miljöer med särskilda krav, såsom laboratorier, operationssalar, renrum m.m.

Som servicetekniker hos Labkontroll får du en spännande och utvecklande roll inom teknik med kundansvar. Du kommer att få både intern och extern utbildning för att kunna utföra arbetet professionellt. Tjänstebil och all den utrustning som krävs för det dagliga arbetet ingår i tjänsten.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker arbetar du med helhetsfunktioner inom skyddsventilation. Skyddsventilation används i miljöer med särskilda krav såsom laboratorier, operationssalar, renrum m.m. Arbetet innefattar t.ex. mätning, service, felsökning och reparation av styrsystem, inredning och produkter. Du arbetar självständigt och aktivt med dina kunder för att planera och genomföra både nya och befintliga uppdrag.

Vi arbetar både självständigt och i team och hjälps åt med det som behövs på alla olika plan som, utförande, projektering, konstruktion, inköp, m.m.

Tjänsten utgår från Göteborg och innebär vissa resor med övernattning.

 

"Jag ser ljust på framtiden då vi arbetar i en nisch med stora behov, det krävs mycket för att nå målen inom patientsäkerhet, arbetsmiljö och energibesparingar. Vi arbetar nära våra kunder, utbildar och fungerar som rådgivare. Den rollen ger oss en fördel, då vi förstår våra kunder och deras behov och kan hjälpa dem på rätt sätt med vår kunskap."

Läs mer om vad Robert och Emil har att säga om tjänsten och företaget på https://labkontroll.se/lediga-jobb/

 

Vad vi söker
Vi söker dig som vill växa och utvecklas i rollen som servicetekniker och på sikt bli specialist inom skyddsventilation. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och under eget ansvar. Du kommer att på egen hand utveckla både uppdrag och kundrelationer samtidigt som du har fullt stöd från både kollegor och företagsledning.

  • Du har några års erfarenhet av arbete som servicetekniker eller liknande
  • Teknisk utbildning och kunskap av styr / el-arbeten
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av skyddsventilation

För mer information
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Robert Jorfors på 031-761 46 32.

Välkommen med din ansökan urval sker löpande!

 

Om Labkontroll
Labkontroll grundades 2002, under de första åren arbetade vi i första hand lokalt i Göteborgs-regionen men har under senare år utvecklat verksamheten och arbetar delvis i hela landet. De tjänster som vi erbjuder är både nyinstallationer, ombyggnationer, uppdateringar och löpande kontroller av skyddsventilerade arbetsplatser, rena zoner och miljöer där renhet krävs för produktskydd. Bland våra kunder finns universitet, sjukhus, industrier och fastighetsägare över hela landet. Vi arbetar alltid efter gällande standarder och är certifierade enligt CTCB-I.

Läs mer om oss på https://labkontroll.se/

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Elektronik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.