Vill du jobba som servicetekniker inom el?

Vill du jobba som servicetekniker inom el?

Är du en händig person som tycker om att ge service? Har du en elteknisk eller mekanisk utbildning i grunden och tycker om att lösa problem? Då har vi jobbet för dig.

Till vår kund i Göteborg söker vi nu servicetekniker. Företaget servar byggbranschen med verktyg, tillfällig el och bodar bland annat. Du kommer inledningsvis att till stor del jobba i verkstaden med reparationer och underhåll av utrustning. Men för rätt person som kommer dagen så småningom att bestå av lika mycket uppdrag ute hos företagets kunder, där du installerar utrustning och löser problem på plats. Du ingår i ett arbetslag och arbetet är variationsrikt, det ställer höga krav på eget ansvar och ett ständigt servicetänk. Du jobbar vardagar 07-16.

Denna tjänst är en inhyrning, det innebär att du anställs av LN personal, men på sikt finns goda möjligheter att övergå i anställning direkt hos kunden. Tillträde beräknas till oktober, men sök redan idag via vår hemsida, urvalet sker löpande!

Din profil
Du är en händig person som gärna mekar med grejer. Mycket meriterande är om du har en elteknisk utbildning eller likande i grunden, innehar du el-behörighet är detta ett stort plus. Du är inte rädd för att hitta nya lösningar utan uppskattar en teknisk utmaning. För dig är det viktigt att göra ett bra jobb och att kunden blir nöjd. Du har en hög arbetsmoral och god teamkänsla.

Du innehar B-körkort och är en van dataanvändare. Meriterande behörighet är truckkort, liftkort, heta arbeten, tunga lyft, fallskydd och erfarenhet från byggbranschen.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.