Vill jobba som elektriker?

Vill jobba som elektriker?

Vill du ha variation i ditt arbete? Nu söker vi på LN-personal dig som vill utvecklas inom el-yrket. Vi jobbar med olika företag i Göteborgsregionen, större firmor där du får ta del i de häftiga nybyggnadsprojekt som pågår runt om i stan, men även med mindre firmor där du får möjlighet att jobba tätt ihop med rutinerade hantverkare och lära dig mycket!

Vi följer installationsavtalet och du kommer att arbeta dagtid. Vi söker nu förutsättningslöst för uppdrag i höst, men sök gärna idag, vi kommer att hantera ansökningarna löpande!

Din profil

Vi söker dig som är certifierad elektriker och trivs bra inom yrket! Du bör vara nyfiken av dig, vilja testa på att jobba i olika projekt och uppskatta nya kontakter.

Du har elsäkerhetsutbildning med dig, gärna liftkort och HLR-utbildning. Du innehar B-körkort, då servicebil kan ingå i jobbet.

Viktigast är att du har initiativförmåga, inte är rädd för att fråga och aldrig står stilla, utan hittar saker att hjälpa till med.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.