Vill du jobba med montering på hög höjd?!

Vill du jobba med montering på hög höjd?!

Nu söker vi dig med stort teknik intresse, som gillar att skruva och lösa problem med ena handen bakbunden!

För kundsräkning söker vi nu en kranmontör med bas i Göteborg. I rollen som kranmontör åker du runt i norra Götaland och monterar kranar på arbetsplatser inom byggbranschen. Du kommer få arbeta med stor variation, där det ställs höga krav på ansvarstagande och ett servicetänk. Ditt arbete består främst av att montera och demontera olika typer av byggkranar och bygghissar. I arbetet ingår även viss felsökning, reparation och service av maskinerna. Därför är det viktigt att du är bekväm med att arbeta självständigt. Arbetet är emellanåt fysiskt tungt och kan i perioder vara stressigt.

Din profil

För att passa till den här tjänsten har du någon form av teknisk bakgrund. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav då du kommer att få en verksamhetsanpassad utbildning för kundens kranar och hissar. Du behöver vara bekväm med arbete på hög höjd. Krav är att du har B-körkort då resor i tjänsten förekommer. Det är även viktigt att du inte har problem med arbete på hög höjd.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.