Vill du arbeta med stål i en mindre verkstad?

Vill du arbeta med stål i en mindre verkstad?

Vi söker just nu en verkstadsarbetare till ett företag som tillverkar och monterar metall- och glaskonstruktioner. Deras fokus ligger på dörrar, fasader, fönster och tak. I verkstaden utformas dessa konstruktioner från start till färdig produkt efter kundens behov och önskemål.

Du som verkstadsarbetare kommer främst att arbeta med stål- och aluminiumprofiler, då ditt ansvar är att efter arbetsorder kapa, borra/stansa samt att fräsa profilerna. Då man alltid utgår efter en ritning, så är det viktigt att du som söker har en förståelse för ritningsläsning. Utöver detta kan man även komma att svetsa detaljer inför vidare montering.

Start: Omgående - ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Göteborg

Befattning: Heltid, mån-tors 06.45.00-16.00, fre 06.45-13.00

Din profil

Krav:
* Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande:
  • Verkstadsteknisk utbildning eller bakgrund
  • Traverskort
  • Erfarenhet av svetsning
Vi söker dig som är händig, trivs med ett tungt arbete och är tekniskt lagd. För att vara aktuell för tjänsten som verkstadsarbetare hos vår kund krävs det att du har arbetat med liknande arbete; t.ex. som verkstadsmekaniker, plåtslagare eller med annan maskinservice. Som person är du effektiv, kreativ och flexibel. Du kommer att arbeta i ett lag av en mindre skala, vilket sätter krav på att du har lätt för att samarbeta.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.