Vi söker en händig kollega till roligt sommarjobb!

Vi söker en händig kollega till roligt sommarjobb!

LN Personal söker dig som vill arbeta med mycket frihet och ansvar. För kunds räkning söker vi dig som har erfarenhet av hantverk och träkännedom. I din roll kommer du att besöka kunder med reklamationsärenden. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på kund, det kan handla om att tvätta en altan eller fasad för att behandla träet ytterligare eller att altanen behöver slipas.

Du kommer ha tillgång till en bil och utföra arbeten i mellan och södra Sverige. Där du planerar och bokar in reklamationsuppdragen med kunderna. Du ansvarar för att utrustning och hjälpmedel finns på plats. Resor och övernattningar kommer att förekomma.

Den här tjänsten är under våren och sommaren och start för är 1 maj. Du blir anställd hos LN Personal och arbetar på uppdrag hos kunden. Vi går igenom ansökningarna löpande, ansök redan idag på vår hemsida.

Din profil

För att vara aktuell för den här tjänsten har du.
  • B-körkort
  • Trä och virkekännedom
  • Erfarenhet av verktyg
  • Servicekänsla
  • Du är självständig och arbetsam
  • Behärska svenska språket obehindrat i tal och skrift
Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.