Servicetekniker - EL

Servicetekniker - EL

Vi söker en duktig och noggrann servicetekniker som skall inrikta sig på el till vår samarbetspartner i Göteborg. På uppdraget kommer man inledningsvis att arbeta i företagets verkstad med reparationer och underhåll av elektrisk utrustning. På sikt kommer man åka ut på uppdrag hos företagets kunder, där man arbetar med tillfällig el så som el beräkningar och dragning av grovkablage. Arbetet är variationsrikt, vilket ställer höga krav på eget ansvar och ett ständigt servicetänk. Man ingår i ett mindre arbetslag som värderar samarbete och en god stämning bland kollegor.

Arbetet är förlagt på dagtid, måndag - fredag: 07-16. I denna process blir du anställd av oss på LN Personal men uthyrd till företaget vi samarbetar med. Samarbetet är stadigvarande och inhyrningen är långsiktig. Urval sker löpande.

Din profil

Krav:
  • Erfarenhet efter utbildning minst ett år efter avslutade studier
  • Gått El och energiprogrammet på gymnasiet och har el-behörighet
  • ECY-certifikat
  • B-körkort
  • Truckkort
Meriterande:
- Erfarenhet från byggbranschen.

Du är en händig person som gärna mekar med maskiner, fordon eller andra elektriska/motordrivna produkter. Du är inte rädd för att hitta nya lösningar och uppskattar en teknisk utmaning. För dig är det viktigt att göra ett bra jobb och att leverera bra service. Du har en hög arbetsmoral och en mycket god teamkänsla samt god datorvana.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.