Reparatör och tekniker sökes!

Reparatör och tekniker sökes!

Vi söker nu två tekniker till vår kunds depå i södra Göteborg. Kunden arbetar mot byggbranschen med att förse byggarbetsplatser med bland annat maskiner, verktyg, bodar och el-centraler.

Arbetsuppgifterna består av att ta emot inkommande gods som varit uthyrt hos kunder. Där det allt registreras i internt lagersystem. Allt mottaget gods igenom för att säkerhetsställa skicket, det görs rent och om det behövs så åtgärdas skador. Det kan det vara att lampor behöver bytas, plåtdelar behöver riktas eller bytas ut. Enklare el- kontroller, test av jordfelsbrytare, byta uttag, gå igenom el- centraler, fläktar och avfuktare.

Arbetstiderna är måndag till fredag 06.45-16.00. Tilltänkt start för arbetet är omgående alternativt till efter årsskiftet.
Detta är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd hos LN Personal med möjlighet till övergång till kund efter 6 månader.

Din profil
Din Profil
  • erfarenhet från hantverksyrke t.ex. snickare, smed eller servicetekniker.
  • driven och kunna arbeta självständigt
  • ha en vilja att lära sig och utvecklas.
  • socialt kompetent
  • Behärska svenska språket i tal och skrift.
  • truckkort A & B med dokumenterad erfarenhet.
  • B- körkort.
Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.