Produktionsmedarbetare till renhållningsföretag

Produktionsmedarbetare till renhållningsföretag

Ute på Hisingen ligger vår samarbetspartners filial som har hand om papper- och plastavfall som återvinns för att kunna användas igen. Till denna enhet söker vi en produktionsmedarbetare att förstärka deras arbetslag med. I det dagliga arbetet kommer man bland annat att sortera inkommande material, väga in lastbilar, köra truck och hjullastare samt registrera avvikelser i deras system. Arbetet sker självständigt men man hjälper sina kollegor när det behövs.

Arbetet är förlagt på dagtid: 07-16 och tjänsten är tänkt att starta omgående. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på LN Personal och uthyrd till vår samarbetspartner. Uppdraget är långsiktigt och det finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner förutsatt att allting fungerar bra.

Din profil
Krav:
  • B-kort
  • Truck- och hjullastarkort samt minst 6 månaders erfarenhet av att köra dessa fordon
  • Hantera svenska flytande i tal och skrift
Vi söker dig som är resultatinriktad och har ett intresse för hållbar återvinning. Vi ser även att du är flexibel och prestigelös då arbetsuppgifterna varierar. Vidare är du en riktig glädjespridare som bidrar till en bra stämning i din arbetsgrupp. Då man hanterar avfall är det grundläggande att man klarar av att arbeta i en sådan miljö samt att man har ett stort fokus på säkerhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet i denna process. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.