Mattläggare med snickarerfarenhet sökes!

Mattläggare med snickarerfarenhet sökes!

Vill du jobba med mattläggning i fabrik? LN personal söker nu dig som vill jobba inomhus med byggnadsproduktion av bodar och moduler. Vår kund är ett framgångsrikt företag som ligger i Gråbo nordost om Göteborg. Nu söker de dig som kommer att fokusera på golv- och mattläggning. Du kommer även att hjälpa till i produktionen vilket innebär att du kan få utföra många olika moment såsom byggnation av inner/ytter väggar, takläggning, mm.

Arbetet är förlagt på heltid måndag-fredag kl 06.45-16.15. På fredagar slutar man kl. 13.30 Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på LN Personal. Tjänsten är tillsvidare för rätt person.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom byggsektorn alternativt arbetslivserfarenhet från området. Önskvärt är att du därefter har arbetat några år med att lägga golv eller mattor samt liknande byggnadsarbetsuppgifter. Framför allt är det detta det du vill hålla på med och du känner ett engagemang för att snabbt lära dig jobbet.

Som person är du driven och initiativtagande. Du är positiv och duktig på att samarbeta. Det är viktigt för dig att kunna känna stolthet över utfört arbete och du gör alltid jobbet med kvalitet. Det underlättar om du har körkort och tillgång till egen bil, så ange gärna detta i ansökan samt var du bor någonstans.

Tveka inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande!

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Som ett bevis på vårt framgångsrika arbete har vi utsetts till årets Gasell av Dagens Industri 2013. Vi är kollektivavtalsanslutna vilket ger dig en trygg anställning med avtalsenlig lön, semesterersättning, OB -tillägg m.m. Vi erbjuder dig en plats i en organisation som ser till varje individs specifika kompetens. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss handlar det om att ge och att ta. Visar du framfötterna och gör ett bra jobb finns goda utvecklingsmöjligheter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.