Ledigt jobb som reparatör av glas och träytor!

Ledigt jobb som reparatör av glas och träytor!

Vi har ett ledigt jobb för dig som vill jobba självständigt och som är noggrann och serviceorienterad. Du utgår från vår kund i Frölunda men du har storgöteborg som arbetsplats.
Jobbet består i att du gör reparationer av repor och skador på olika material, bland annat glas, betong, trä och marmor.

Du använder olika metoder för att behandla skador som har uppstått i samband med framför allt nybyggnationer av lägenheter och hus. Du kommer att få en grundlig upplärning av vår kund för att lyckas i rollen.

En vanlig dag så är du hos en eller flera kunder och behandlar de skador som har uppstått, du har en egen servicebil och på sikt planerar du din egen dag. Viktigt är att du är villig att arbeta i större delen av västra Sverige även om större delen av arbetet äger rum i Göteborg med omnejd. Tjänsten kräver inte övernattningar.

Det viktigaste för vår kund är att du har en vilja att lära dig arbetsuppgifterna från grunden och att du är noggrann i ditt hantverk.

Din profil

Vi ser att du har följande med dig sedan tidigare:
  • Hög arbetsmoral
  • Körkort
  • Förmågan att arbeta självständigt och i team med andra.
  • Noggrannhet, servicekänsla, uthållighet och duktig på att passa tider
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din inställning till tjänsten.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.