Lagermedarbetare med IT kompetens sökes!

Lagermedarbetare med IT kompetens sökes!

Vi på LN Personal söker för kunds räkning en lagermedarbetare på heltid i Högsbo. Kundföretaget är marknadsledande inom marinelektronik med ett brett produktsortiment för såväl fritidsseglaren samt handelssjöfarten. Deras kvalificerade tekniker utför leveranser, installationer och service till kunder världen över.

Hos vår kund kommer du att sköta hela processen ifrån det att du får en order till att produkterna faktureras till kund. Det är ett utmanande och omväxlande arbete där du har goda utvecklingsmöjligheter. Exempel på dina arbetsuppgifter är orderhantering, in - och utleveranser, lagerhantering, kundfakturering, fraktberäkningar och kundkontakt via mail samt möten i lagret. Du kommer att arbeta i affärssystemet Navision. Vår kund erbjuder en bra arbetsplats med trevliga kollegor och familjär stämning.

För att vara aktuell för tjänsten som lagerpersonal krävs det att du har arbetat på ett lager tidigare och innehar lagerkunskap. Eftersom du kommer att sköta t.ex. orderhantering så har du goda kunskaper av Officepaketet, främst Excel. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift då företaget har kunder, leverantörer och systerbolag över hela världen. Önskvärt är att du har erfarenhet av affärssystemet Navision samt goda IT kunskaper.

Din profil
Som person är du ordningsam och ansvarstagande då du ansvarar för hela processen inom lagret. Du kan jobba självständigt och är noga i ditt arbete, samarbetar också bra med dina kollegor. Arbetsam och flexibel är två viktiga egenskaper som lagerpersonal hos vår kund. Du behöver med stor noggrannhet hantera order att, men har även lätt för att hantera pappersarbete såsom orderlistor.

Krav
  • Tidigare erfarenhet av lager och distribution
  • Vara flexibel och kunna prioritera
  • Du är noggrann
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet från affärssystemet Microsoft Navision
  • Truckkort
Start: Omgående

Ort: Göteborg

Arbetstider: 08.00-16.30 Måndag - Fredag

Anställningsform: Detta är en direktrekrytering, så du blir anställd hos kunden direkt.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.