Vi söker hissmontör som skall arbeta med montering och demontering av bygghissar samt liftar på olika byggarbetsplatser. Du kommer att starta din arbetsdag på företagets depå för att sedan åka ut till olika projekt runt om Göteborg. Vår samarbetspartner kommer att internutbilda för att du ska få rätt förutsättningar för att klara av arbetet. Vi ser ändå gärna att du tidigare har arbetat med hiss alternativt någon form av tillfällig montering av utrustning eller maskiner.

Arbetat är förlagt måndag - fredag på dagtid. På detta uppdrag blir du anställd av oss på LN Personal och uthyrd till vår samarbetspartner. Samarbetet är stadigvarande och inhyrningen är långsiktig. Start för den här tjänsten är omgående så ansök redan idag då urval sker löpande.

Din profil

Krav:
  • B-körkort, då du kommer resa runt till olika projekt i Göteborgsområdet.
  • Behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.
  • Erfarenhet av att arbeta med verktyg gärna från maskinunderhåll.
  • Bakgrund inom el
Du är en händig person som gärna mekar med maskiner, fordon eller andra elektriska/motordrivna produkter. Du hittar snabbt nya lösningar och uppskattar en teknisk utmaning. Du är inte rädd för höga höjder och uppskattar ett arbete som är fysiskt krävande.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att med kort varsel bistå våra kunder med kompetent personal vid t.ex. sjukdom, produktionstoppar, semestrar, föräldraledigheter och tjänstledigheter.